Srdce

Dobrý den,občas mi prokluzuje srdce,beru každé ráno Egilok25 a to jenom 1/4,brala jsem ho i večer.Potom jsem měla tep také někdy 46.50.Lékař mi řekl abych brala lék jenom ráno.Mám jít raději na nějaké vyšetření srdce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro! některé léky mohou způsobovat pomalý tep srdce. O tom, jakých hodnot může tep nabýt rozhodujete Vy, respektive Váš pocit. "Prokluzování" srdce je normální a běžné, každému někoikrát za den srdce takto "proklouzne". Samozřejmě existují i horší možnosti, ale jsou nohem méně čaSté, než si myslíte. Vhodné by bylo u Vás doplnit jak ultrazvukové vyš.srdce (tzv. "echo"), tak i 24hodinové sledování elektrické činnosti srdce (tzv. EKG Holter).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: