Srdce ?

dobrý den mám dotaz.. Dnes jsme měli tkaový soutěživý den pro děti a oni měli házet na cíl. Nu a já jim podávala míčky takže jsem hodinu v kuse se ohybala podávala popocházela.. A chci se zeptat jestli by byl žaludek schopen toho co ted řeknu.. Já mám na něj už půl roku polypa nějakýho nepravýho a dostala jsem prášky ty, ale moc nezabrali... Ted ke dnešku po tý hodině mě bylo od žaludku nevolno a střídalo se to s tepáním krku, tváří úst a srdce mi bušilo pomalu, ale takoví ty tvrdý hlučnější ozvy. TAk bych se chtěla zeptat jestli tohle může způsobit nemocný žaludek a část jícnu nebo jestli je to spíše k srdci.. Budu Vám moc vděčná když mi alespon trochu poradíte.. Jinak ekg dvakrát v jiné nemocnici v pořádku.. Děkuji

Odpověď odborníka:

Možné je obojí, pokud např. Vám nedomyká dolní jícnový svěrač, mohlo dojít k podráždění jícnu návratem kyselé žaludeční šťávy, což podobné příznaky (nevolnost a bušení srdce) vyvolat může.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: