Srdce

Dobrý den přeju ! chtel sem se vás zeptat jesli mi múžete poradit , beru už dlhší dobu prášky egilok 25mg na aritmii srdca mámvam občas extrasystoly občas mi vynecháva srdíčko ty léky mi delaj strašne dobre navíc mi udržují tlak mávam v normě , lekári mi už chteli ukončit brát prášky prej by to malo být už dobrý ale len co sem je jednou dobrál tak mi začali ty extrasystoly znova tak som řek lekárovi že to už budu muset brát asi nastálo možná celý život co si otom myslíte? a ešte sem se vás chtel zeptat mávam problém někdy s tepem srdca de oto že pri námahe mám tep 95 tepú za minútu co je v pořádku ale de oto že to srdíčko se delší dobu neví dostat do klidovej tepovej frekvence což je zhruba 60až 75tepú za minútu , všim sem si že mu to trvá dlhší dobu mám bušení , včera sem napríklad došel z koupalište a mnel sem 96 tepú za min. a protrvávalo to delší dobu tak sem si proste dal zase egilok a už to bylo v pohode ale príčina byla asi aj to že sem se trocha spálil na slnku tak som chtel len slišet váš názor co si otom myslíte ak múžete budem vám moc vdačný ak odepíšete predem moc dekuji Juraj nashle hezký den !

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by také vhodné vyšetřit štítnou žlázu, jejíž dysfunkce může arytmie způsobovat. Jestliže bude tato příčina vyloučena a bez Egiloku pociťujete arytmie, bude zřejmě potřeba v léčbě pokračovat.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: