Srdce plodu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat...při prvním těhotenství jsem o mimi přisla skoro v 8 tt, protože se plodu nevyvinulo srdičko...na doporučení tehdejšího lékaře jsem počkala s manželem půl roku, než jsme se začali zase snažit...po 8 měsicích se povedlo a já zase otěhotněla...ale v 6 týdnu a 5 dnu těhotenství mi nynejší doktor oznámil, že se historie opět opakuje a že plod opět nemá srdíčko...na kyretáž jdu v přístím týdnu... Chci se zepat, co je možnou příčinou toho, že se plodu nevyvine srdíčko i když mi lékaři řekli, že jsem v pořádku a jestli se to dá nějak ovlivnit...Za jak dlouho se máme zase začít snažit..Po první kyretáži mi bylo v nemocnici řečeno, že mám počkat do první ms, doktor říkal, že půl roku..Jsem z toho trochu zmatená. Děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se jedná o nějakou z vrozených vad. Doporučoval bych proto znovu kontrolu jak Vás, tak i Vašeho manžela, podstoupit genetické vyšetření atd. Co se dalšího početí týče, doporučoval bych počkat minimálně 3 měsíce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: