Srdeční aritmie

Mám dotaz.. před rokem mi zjistili srdeční extrasystoly a přestala jsem sportovat.. a teď bych potřebovala zhubnout ale kvuli škole nemám čas na sport.. chtěla bych užívat tabletky na hubnutí ( lipoxal xtreme ) ale nevím jestli můžu. Děkuji :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepíšete, zda Vám bylo doporučeno přestat sportovat nebo jste přestala sportovat sama. Doporučoval bych Vám podrobné kardiologické vyšetření: 24-hodinové monitorace (prokáže počet a závažnost extrasystol), echo (vyloučí srdeční vadu), ergometrii (některé typy extrasystol při zátěži mizí, což se považuje za důkaz jejich nezávažnosti). Pokud se potvrdí nezávažnost extrasystol (nepíšete, že byste byla pro toto onemocnění medikamentózně léčena), považuji za optimální řešení nadváhy návrat ke sportu. Tabletami Lipoxal Xtreme si nejspíše neublížíte, ale kdybyste stejné náklady vložila do opakované návštěvy fitcentra, efekt bude nesporně viditelnější a Vaše pocity nesrovnatelné. S pozdravem Michal Hudcovic

MUDr. Michal Hudcovic
MUDr. Michal Hudcovic

Specializace: Kardiologie
Pracoviště: Mestská Nemocnice Městec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: