Srdeční arytmie

Měla bych dotaz,již desítky let beru vasocardin 2x denně a 16 let jsem neměla srdeční aritmii,cítím se velmi dobře.Proto se chci zeptat,jestli bych mohla brát vasocardin jen jednou denně.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bez porady s lékařem, který Vám léky předpsal léky měnit nedoporučuji, léky Vám drží arytmii v klidu. Po vysazení by mohlo dojít ke zhoršení. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: