Srdeční arytmie

Dobrý den, Asi před měsícem mi začalo nepravidelně bušit srdce a dost mě to děsí. P.doktorka si myslí, že to mám od krční páteře (mám jí poškozenou) a dala mi prášky Bisoprolol, které by to měly upravit. Beru je už 14 dní, ale žádné změny nepozoruji. Srde se několikrát za min. rozbuší tak rychle, že ho cítím až v krku a to doslova. Dělá mi to celý den i v noci, když jsem v naprostém klidu. Prostě neustále. Tak vás žádám o radu, čím to může být, proč to dělá a jestli bych neměla navštívit nějakého specialistu a jakého. Je to velice nepříjemné. Bojím se, aby to nebylo něco vážného. Začalo to před měsícem. Děkuji mockrát. Daniela

Odpověď odborníka:

Určitě je zapotřebí podrobné vyšetření a zjištění příčiny , ev. i následná terapie. Obraťte se na kardiologa, je nutné provést Holter - 24hodinové monitorování EKG a další vyšetření. někdy jsou příčiny "jen" psychické, ale nejprve se musí vyloučit onemocnění srdce.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: