Srdeční činnost

já jsem byla na dvou vyšetřeních ekg bylo to v pořádku.. když jsem se svěřila své doktorce tak ta mi řekla že jsem úzkostný člověk a že abych nebláznila jinak skončím u psychologa pak mě vyšetřila srdce ve stoje a v sedě a změřila tlak říkala mi že srdce buší klidně a pravidelně a tlak ukázkový.. nu a já protože jsem slyšela od spolužáka bývalýho, který má nedomikavost chlopně (zdědil po mámě) tak mi řekl, že doktorka svým poslocuháním nic nezjistí a ekg také ne že to zjistí jen echo nebo magnetická rezonance, že to taky tak měl..proto mi to vyšetření ekg moc neuklidnilo..,ale když jsem mu napsala že mám obě ekg v pořádku tak mi napsal, že to bude v pořádku.. tak snad ano..

Odpověď odborníka:

Myslím,že byste měla své lékařce říci i tohle-echokardiografické vyšetření není tak nesnadné udělat/ani to není tak nákladné,jako třeba magnestická resonance../-ale Vaše paní doktorka Vás zná,zná i Vaši zdravotní minulost,stav Vašich rodinných příslušníků--nebojte se,jistě by při sebemenších pochybnostech další vyšetření doporučila sama Nechce Vás zbytečně uvádět do situace,kdy po chvíli uklidnění Vás napadnou další pochybnosti-pak se rozvíjí nepříjemná nemoc typu obsedatní neurozy..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: