Srdeční činnost

děkuji za dotaz..snažila jsem se to nazančit tím že jsem se zeptalaa jestli je ekg spolehlivé ujistili mě že ano a bych přestala na to myslet..co se týká ty neurozy myslím si, že do tý pomalu padám už do léta..

Odpověď odborníka:

dobrý večer,pak by bylo moudré,abyste se se svou lékařkou poradila,jak naložit s tímto stavem-není neřešitelný,naopak,čím déle jej nebudete řešit,tím více hrozí jakési zafixování Vašeho vnitřního trápení..jste mladá žena,stojí za to jednat,změnit své nastavení-i když to nebude tak docela snadné..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: