Srdeční vady

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak velké riziko mohou způsobit srdeční vady, které mi byly zjištěny minulý týden při ECHO srdce a to: prolaps mitrární chlopně, mitrální regurgitace II.st., tricups. regurgitace I.st. a incip aortální stenoza? Dá se toto léčit? Děkuji. Majka.

Odpověď odborníka:

Léčit se toto dá buď plastikou chlopně, nebo její náhradou, ale vždy po přesné indikaci kardiologem. Onemocnění působí hromadění krve v plicích a nedostatek okyslyčené krve v těle.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
srdce | Od: jana rudolfova | 20.10.2015 23:39
dobrý den je možná transplantace srdce mamince
je 72 let má zrychlený tep 91 tepu a srdce pracuje
na 15 až 20 procent víme celá rodina že je to velké
riziku ale chtěli by jsme ho podstoupit děkuji
reagovat
re:srdce | Od: uLékaře.cz | 21.10.2015 14:21
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: