Srostlá předkožka

Dobrý den, myslím si, že mám srostlou předkožku (už se mi to jednou stalo, ale jelikož jsem nevěnoval dostatečnou péči hygieně, tak se mi to asi stalo znova), protože při erekci lze předkožku jen s bolestmi (někdy vůbec, tolik to bolí) přetáhnout přes žalud. Proto jsem se chtěl zeptat jestli můj předpoklad je správný, dále bych se rád zeptal, zda to spraví ambulantní chirurgické uvolnění, nebo zda to je na složitější zákrok a poslední dotaz, je mi 17 let v případě bylo-li by to jen na ambulantní zákrok, je nutná účast rodičů (byť jen v čekárně)?

Odpověď odborníka:

Pokud nejde předkožka přetáhnout, tak většina zařízení dělá zákrok při hospitalizaci. Souhlas rodičů s výkonem je nutný do 18 let věku pacienta.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: