Srostlá předkožka na penisu

Dobrý večer. Potřeboval bych vaši radu. Je mi 16 let a nejde mi přetáhnout předkožka přes žalud. V 11 letech jsem se začal bát přetahování předkožky (vůbec nevím proč). Když mám erekci, i tak mi nejde předkožka přes žalud přetáhnout. Pokoušel jsem se, ale mám z toho strach do teď, tak už to raději nezkouším. Je nutno podstoupit nějaký zákrok nebo to vyřeší nějaká mastička, anebo něco jiného? Prosím vás moc o váš názor. Děkuji...

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud Vám nejde přetáhnout volně předkožka přes žalud je vhodné urologické vyšetření. Pokud se skutečně jedná o fimózu bude nutná obřízka. Jestli máte o vyš. zájem, můžete se objednat do mé ambulance. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: