Srostlé pravé ucho

Dobrý den, od narození mám srostlou vrchní část pravého ucha (pouze "zaoblení"). Je nějaká možnost nápravy tohoto problému? Jestli ano, tak jak dlouho trvá zákrok? Provádí se ambulantně? Je zákrok bezpečný a nezanechá žádné trvalé následky? Díky za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, abych se mohl adekvátně vyjádřit k indikaci toho správného zákroku ve Vašem případě, musím vidět stav ucha buď na foto nebo osobně na konzultaci. Prosím o zaslání fotografií uší zepředu, zboku a zezadu na recepce@formeclinic.cz nebo se na níže uvedených kontaktech prosím objednejte na osobní návštěvu - rád Vám vše vysvětlím. S pozdravem MUDr. Petr Jan Vašek Forméc Clinic Václavské nám. 36 110 00 Praha 1 Mobil 776553244 recepce@formeclinic.cz

MUDr. Petr Jan Vašek
MUDr. Petr Jan Vašek

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Formé Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: