Srostlé stydké pysky

Dobrý den, připadá mi, že dcerce - 6měsíců - trošku srostly malé stydké pysky k sobě nahoře, tak shruba 2mm. Říkala jsem o tom pediatričce, dívala se a říkala, že trochu asi ano, že by se to mělo nebo mohlo časem, jak poroste upravit samo...nechci ale něco zanedbat, protože si nejsem jistá, že se to samo upraví. Hygienu provádím pravidelně. Lze něčím třeba promazávat nebo raději ne, abych nezanesla ještě nějaký zánět? A mám raději zajít na dětskou gynekologii zavčas nebo má paní dr. pravdu a upraví se to ještě samo?

Odpověď odborníka:

V 6 měsících bych pravděpodobně ještě nechal péči na pediatrovi pokud by se stav nepravil teprve potom dětskou gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x