Srostlý žalud s předkožkou

Mám cca 2mm srostlou předkožku s žaludem. Vůbec nevím co s tím mám dělat. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může jít o následek zanedbaných konglutinací. Měl by to vidět lékař, zda je potřeba nějaký zákrok k uvolnění kůže

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: