Srovnání účinnosti xyzalu a aeriusu

  • Dotaz od: Jarka teplá
  • Publikováno: 3.7.2008
  • uLékaře.cz

Vážený pane doktore,žádám vás o radu ao vhodnosti léku Xyzalu 5mg.Dcera 10-letá.brala 2 roky Aerius sirup na sennou rýmu a alergie na trávy ,pyly.stromy,plísně.chtěla jsem pro ní nějaký lék stejné učinnosti,ale v tbl.napsala mi Xyzal 5mg 1 tbl.večer.byla to dobrá volba.na nettu se setkávám u dětí jen s Aeriusem. Velmi děkuji za zodpovězení dotazu s pozdravem J Teplá.

Odpověď odborníka:

Aerius i Xyzal patří mezi antihistaminika nejmodernější generace, každý obsahuje jinou účinnou létku, ale účinky jsou srovnatelné. Výhodou těchto preparátů je to, že netlumí (neuspávají) a mají méně nežádoucích účinků než léjky starších generací.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: