Srůsty po operaci

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala laparoskopickou operaci, kdy mi byli zjištěny srůsty 3. stupně. Problémy se po operaci zmírnily, ale po měsíci mám opět stejné ne-li větší bolesti a problémy než před operací. Chtěla bych se proto oprat, zda je možné, že se srůsty za tak krátkou dob opět obnovily. Děkuji za odpověď Staňková

Odpověď odborníka:

Po operačních zákrocích je možná tvorba srůstů, ale po měsíci je to příliš krátká doba, jde o to, zda bylo technicky možné při laparoskopii všechny odstranit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: