Srůsty po slepém střevě

Dobrý den, mám již 10 den po laparoskopii, kdy my byly odstraněny srůsty po slepém střevě a malé ložiska endometriozy. Mám takový zváštní pocit v břiše, kdy my jde chvílami taková tupá bolest do pánevní kosti až do kříže. První den po operaci se my udělalo nevolno a prudkým pohybem sem se zaklonila vzad, je možný, že se my ve vnitř mohlo něco natrhnout, při tom jsem necítila výraznou bolest, pokud ano jaké by to mohlo mít následky. A nebo to jsou jen pooperační bolesti, které časem přejdou? Moc děkuji za odpověd´

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti a tah po poeraci můžete cítit týdny i měsíce po operaci. Pokud nemáte žádné další obtíže (slabost, nezvyklou únavu, teploty apod.), jedná se tedy spíše o pooperační bolesti. Při jakýchkoli pochybnostech však je lepší nechat se zkontrolovat u ošetřujícího lékaře (což doporučuji), minimálně proto, že přes internet nemohu dát jednoznačnou odpověď.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: