Stabilizace autoimunitní tyreoiditidy

Dobrý den, prodělala jsem autoimunitní zánět štítné žlázy, beru Euthyrox skoro 2 měsíce - TSH 2,8 a T4 15,6 - jsem tedy v normě.Trápí mě vedlejší příznaky, které mi nadále přetrvávají - hypertonus svalů (neurolog. vyšetřena) a vnitřní napětí. Je možné, že "likvidace následků" zánětu štítky trvá takto dlouho i když je hladina hormonů TSH v pořádku? Děkuji moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vymizení příznaků je individuální, opravdu, je to možné, žádné tělo není stejné jako jiné a má své vnitřní zákonitosti a spojitosti. Kdybyste chtěla něco pro sebe udělat, vyhledejte lékaře celostní medicíny, kteří pojímají tělo jako celek a mohou vám pomoci radou a i jinak. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: