Stafilokok

  • Dotaz od: ILONA SIMUNKOVA
  • Publikováno: 2.6.2009
  • uLékaře.cz

DOBRY DEN,MAM TAKOVY MENSI PROBLEM NA KTERY MI ASI ZADNY DOKTOR NEDOKAZE UZ POMOCI,SAMA NEVIM JAK DAL.PRED ROKEM A PUL MI ZJISTILY ZE MAM V KRKU STAFILOKOKA.TAK JSEM PODSTOUPILA OPERACI KRCNICH MANDLI,JENZE TO ANI NEPOMOHLO INFEKCE PUTOVALA DALE DO TELA,ZANET MOCOVYCH CEST,ZANETY S DELOHOU,ZANETY PRUDUSEK,BOLESTI LEDVIN ZE VSECH TECH ANTIBIOTIK,ROK V KUSE,KAZDYCH 14DNI JSEM DOSTAVALA ANTB.NA VSECHNY TY INFEKCE A ZANETY,PAK JSEM DOSTALA RYBOMUNIL NA IMUNITU,A NADALE MI ZJISTILY ZE INFEKCE HNIZDI V MOCOVEM USTROJI,A ZADNE ANTB,MI NA TO NEZABIRAJI,DOKONCE MAM I PROBLEMY UZ ROK OTEHOTNET,A TO MOC TOUZIME PO MIMINKU,UZ ASI POTRETI MAM NITROFURANTOJIN ALE STEJNE VIM ZE MI TO NEPOMUZE,MUZETE MI NA TO NAK PORADIT CO BYCH MELA UDELAT ZA NOVE KROKY,CO SE MEHO ZDRAVI TYKA??UZ ME TY ANTB.VUBEC NEBAVY BRAT.JSEM PO NICH MOC SLABA,MUSIM NA NE HODNE PIT,ALE STEJNE ME ZNICH BOLI HROZNE LEDVINYY,ALE PODLE DOKTORU JSEM V PORADKU,JAK S LEDVINAMA,A S DELOHOU.MUJ GYNEKOLOK MI RIKA,ZE DOKAVAD NEBUDU MIT VYLECENOU INFEKCI MOC.USTROJI,NEMUZE MI LECIT DELOHU,PROTOZE MI TO CESTUJE Z MOC.USTROJI NA DELOHU,A NAOPAK,PORAD DO KOLA..ME NEJCASTEJSI PRICINY......MOC DEKUJI ZA VASI ODPOVED ILONA.SIMUNKOVA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při vleklém a problematickém léčení je vhodné podívat se na problémy "odjinud", doporučuji vám vyhledat péči celostního lékaře, který pohlíží na organismus jako celek a také k němu tak přistupuje. Do celostního přístupu patří homeopatie, tradiční čínská medicína, reflexní terapie, terapie stravou /vyhledávač vám jistě pomůže/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: