Stafilokokus aureus

Dobrý den...již čtvrtý rok po operaci zlomeniny holení a lítkové kosti trpim chronickým zánětem....stafilokokus aureus.Již třikrát jsem byl na čištění holení kosti a vyzkoušel jsem mnoho preparátů a rad,ale bez úspěšně.Chtěl jsem se zeptat jestli existuje opravdu nějaký lék který mi pomůže se toho zbavit.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,zánět kostní dřeně,tzv.osteomyelitida,je nesmírným trápením.Moc prosím,nesnažte se hledat nějaká "alternativní"řešení na internetových poradnách.Vaši léčbu musí vést tým lékařů/ortoped,infekcionista,klinický mikrobiolog/-je Vám šita "na míru",podmínkou úspěchu je opravdu mimo jiné sledování průběhu,vyhodnocování úspěchů i neúspěchů.Vstup někoho dalšího není vhodný.Vaši lékaři by se jistě obrátili sami na nějaké konsiliární pracoviště,kdyby supervizi potřebovali.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: