Stafylococcus aureus

Dobrý den,dcera 2roky prodělala zánět pochvy se slabým zeleným výtokem,dostaly jsme Pamycon na výplachy na 3 dny,potíže zmizely,ale z výsledků stěrů vyšel krom E.Coli i zlatý stafylokok.Nebylo mi k tomu nic řečeno,jen že při nějakém dalším onemocnění dcery(měla laryngitidu) se může zánět vrátit.Je nějaká prevence a co pro nás nález stafylokoka vůbec znamená??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nález nemusí nic znamenat, pokud je dcera bez obtíží. Prevence není, může být součástí mikroflory.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: