Stafylokok

Dobry den, zhruba pred mesicem jsem zacal trpet prujmy a palenim pri moceni (vse bez teploty), pred tydnem mi doktorka ve vyteru z mocove trubice nasla stafylokoka (nic presnejsiho nerekla) a nasadila antibiotika doxybene. Po tydnu obtize pri moceni sice vymizely, ale zato mi otekly uzliny skoro po celem tele (pobolivaji takovou tupou bolesti), mam zanet v krku a ruzne po tele se mi delaji takove svedici male puchyrky, zacaly me bolet svaly a nameril jsme i zvysenou teplotu, ktera zase za okamzik spadne sama. Antibiotika mam uz jen na 4 dny a tak by me zajimalo jeslti vsechny tyto problemy muze zpusobovat "jen" stafylokok na nejz lecba nezabira, nebo jestli se mam obavat jeste nejake jine nakazy (pred zhruba 5 tydny jsem si nasel pritelkyni). Dekuji za Vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Může jít samozřejmě i o další celkové infekce - např. mononukleosu celkové choroby krve či lymfatického systému. Doporučuji další vyšetření u praktického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: