Stafylokok

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat:Zjistil se u mě na noze zlatý stefylokok.Musím jít ještě na výtěry z krku?Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtěry ze sliznic dle mého názoru nejsu nutné, doporučovala bych přeléčení ATB.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: