Stafylokok aureas

Dobrý den, potřebovala bych poradit, před rokem jsem měla zlatého stafylokoka a to na kůži, rok trvalo, než jsem vypátrala společně s dr. co to je, po té mi byla nasazena léčba vakcínou, kterou jsem absolvola a to úspěšně, po léčbě se mi nic neobjevilo půl roku a najednou se mi objevil stafylokok znovu, mám ANT, doplňuji to extraktem z lichořešnice větší a teď jsem dočetla, že medvědí česnek je na to dobrý, chtěla jsem se optat, když budu kombinovat tyto dva doplňky stravy nebudou se jejich účinky míjet? co by jste mi doporučila? jinak už jsem objednaná na imunologii a jsem rozhodnutá se toho zbavit, i když mi dr. říkala, že se to dá pouze zaléčit. Je to tedy hodně otravné. Moc děkuji za odpověď. Hezký den Alice Holubová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kombinace antibiotika a přírodní léčby ničemu nevadí. Každopádně doporučuji pravidelné kontroly u lékaře a také na imunologii. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: