Stafylokok v pochvě

Dobrý den! Dnes mi moje lékařka sdělila nález stafylokoka v pochvě + nějaké kvasinky. Dostala jsem mastičku a antibiotika Diflucan které se používá dle příbalového letáku na ty kvasinky. Chci se jen zeptat zda může být Stafylokok pro mě nějak nebezpečný když jsem dostala antibiotika na ty kvasinky a ne na něho. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se, není nebezpečný. Sěkteré stafylokokové bakterie jsou běžnou součástí kůže a sliznic.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: