Stafylokok v pochvě

Dobrý den,pane doktore,před pár dny jsem vám psala dotaz ohledně zvláštních tlaků v pochvě v 5.týdnu těhotenství.navštívila jsem znovu svojí doktorku,která mě opět vaginálně vyšetřila,udělala ultrazvuk,na něm stále patrné plodové vejce.Udělala mi výtěr a dnes jsem si volala telefonicky pro výsledky,které byli lactobacily a stafylokokus,bohužel nevím jaký typ,nicméně paní doktorka řekla,že to bude bez léčby.nyní jsem na začátku 6.týdnu těhotenství,tlaky v pochvě mám stále,výtok ani špinění nemám.Ale mám strach aby se bez léčby něco nemohlo stát,nevím jak mám dál postupovat,nerada bych něco zanedbala.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud vás vaše lékařka ujistila,že není léčba potřeba dejte na její radu a zbytečně se neznepokojujte, gravidita potřebuje hlavně klid a psychickou pohodu, postupujte podle jejích rad,je jistě zodpovědná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: