Stafylokok v těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když mi zjistili v krku stafylokoka a jsem v 5.tt. Zda se mám léčit antibiotiky? Jsem téměř každý měsíc marod, tak jsem byla na stěry z krku. Můžou mít antibiotika vliv na plod? Nebo mám raději postupovat jinak. Děkuje Zelinková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika plodu neuškodí. Pokud ošetřující lékař antibiotika doporučuje, neobávejte se jejich užívání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: