Stafylokok - zlatý

Mám dle foniatra masivní nález zl.stafylokoka v nose a v krku. V krku pak ještě bakterie trávicího traktu. Jsem aktivní zpěvak a v posledních několika měsících mám při zpěvu výrazné problémy se zahleněním a tím pádem posunem hlenu do kmitny, což mi způsobuje na určitou dobu nemožnost zpěvu. Hledn nejde odkašlat, spláchnout atd. Až druhý den je zase opět vše v pořádku. Zpěv bez problémů až do určité chvíle...Prosím o radu, zda by tyto potíže mohl způsobovat zl.stafylokok, nebo zda by mohly být příčiny ještě někde jinde. Zevrubný test hlasivek je v pořádku. Kontrolováno pravidelně na fon.klinice v Praze, Žitná ulice. Děkuji mnohokráte.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě je možné, že jsou Vaše obtíže způsobeny zlatým stafylokokem. Doporučoval bych tedy pravidelné kontroly na ORL a Foniatrické klinice. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: