Stafylokok zlaty

Dobry den uz nekolik let mam stafylokoka na kuzi,furunkly na jazyku ve tvari vrozkroku podpazi aposledni pul roku mam i nekontrolovatelny prujem.Antibiotika nepomahaji delali mi vytery pujdu na imunologii ,chtela bych vedet jestli to muze byt vazne.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je dobře, že je v plánu imunologické vyšetření. Dobré zkušenosti mám s autovakcínami přímo z kmenem, který infekci způsobuje. Zatím můžete užívat probiotika, klidně ve vyšší dávce. Další postup bych volila dle výsledků imunologoického vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: