Stafyloková infekce

Dobrý den, můj manžel 33 let - začalo ho bolet rameno, hospitalizován 15 dní na interně pro velké bolesti v rameni - prokázal se stafylok v krvi, měl vysoké zánětlivé markery. Dostal antibiotika, ta zabrala. Udělali mu všechny možné krevní testy, magnetickou rezonanci, ultrazvuk měkkých tkání, vše má v pořádku, ale i ted po měsíci ho rameno pořád pobolívá. Chodí na kontroly ke své praktické lékařce a k ortopedovi. Jak se to může vyvíjet a dá se mu ještě nějak pomoc - studené, teplé atd. Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže byl příčinou bolesti ramene stafylokok, kterého zvládla antibiotika, rameno by již bolet nemělo. Bolesti horních končetin vč. ramene mohou někdy souviset s problémy s krční páteří.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: