Stahování předkožky

Dobrý den, můj syn má dva roky, donedávna jsme předkožku nestahovali, naše paní dr. je názoru, že do 3 let na to nešahat, ale před časem dostal syn zánět předkožky, pomocí heřmánku a framykoinu jsme zánět vyléčili a od tý doby jsme začali trénovat stahování, po týdenním tréninku se nám podařilo ve vaně předkožku přetáhnout, ale manžel tvrdí, že to není úplně přetáhlý, že to má srostlý, že bude muset na operaci, ale já si říkám, že by mu to mohlo ještě povolit, tak vás prosím o radu povolí ten kousek, anebo bude muset na operaci, když by musel na operaci, musí jít co nejdřív, nebo to ještě počká a ještě se zeptám předkožka mu jde přetáhnout pouze ve vaně, když mu ji chvíli sprchuji, jinak by to asi nešlo, nebo šlo, ale bylo by to asi bolestivé, existuje něco čím bych mu ji mohla promazávat, aby to šlo líp přetáhnou? Moc vám děkuji za radu, Michaela.

Odpověď odborníka:

Přetahujte velmi pomalu a postupně, není nutné, aby se to podařilo hned napoprvé. Kdybyste to dělali násilím, kůžička se potrhá a je tu riziko srůstů. Promazávejte vazelínou během koupání. Pokud byste si nebyla jistá svým úspěchem, navštivte dětského urologa . Operace se provádí pouze tehdy, když už není vyhnutí a např. se často opakují záněty.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x