Stahování předkožky

Dobrý den, chci se jen zeptat, jaké může mít syn(2,5roku) problémy, když jsme mazali šulinek, kvůli stažení předkožky, půl roku, jednou denně. Doktor mě zapomněl informovat o nebezpečí této masti. Nevěděla jsem, jinak bych nemazala. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud chcete vědět účinek masti, tak by bylo hodné napsat její název...

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: