Stálá únava a bolest horních končetin

Dobrý den, od jara 2014, kdy jsem byla léčena se streptokokovou infekcí ( faryngitida s lymfadenitidou ) pociťuji chronickou únavu, malátnost a menší bolest horních končetin i po sebemenší námaze. Před onemocněním jsem dne 12. 5. 2014 byla přeočkována proti klíšťové encefalitidě ( 3. dávka ) a brzy na to 26. 5. 2014 přeočkování proti hepatitidě typu B ( 2. dávka ). Také mi při jarních odběrech krve byla zjištěna toxoplazmóza ( nákaza údajně starší cca 6 měsíců ) - bez klinických projevů. Prosím o radu nebo alespoň nasměrování, o co by se mohlo jednat nebo ve které ambulanci to řešit, je-li to řešitelné. Velmi mě to trápí, hlavně též z toho hlediska, že mám 2 aktivní děti ( 5 a 7 let ), já sama jsem vždy ráda a často sportovala a můj problém mne v tom momentálně velmi limituje. Budu Vám vděčna za každou radu. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

MIlá Pavlo. Dle mých zkušeností se VHODNOST lékaře nedá posoudit podle odbornosti. Znám skvělého praktika,který se po dobu několika desítek let věnuje homeopatii na špičkové úrovni. Chcete li od mě rychlou radu, mohu Vám doporučit léčbu homeopatikem Hypericum perforatum 5-15 CH v dávce 3x5 granulí,po dobu několika měsíců. Potřebujete ovšem i lékaře,který léčbu bude navigovat. Můžete se tedy ozvat na mou adresu mens-sana@seznam.cz,rád Vám poradím,co dál. Kontrolní laboratorní testy by byly vhodné . Budete li se mnou chtít komunikovat,napište o sobě více- rodinné zázemí, životní styl,vztahy jsou velmi důležité a ovlivňují naše zdraví zásadní měrou. Obvykle víc než mikroby,prvoci a viry :-) Přeji Vám brzké uzdravení a přeji Vám hodně životní síly. Děkuji Vám srdečně za Vaši důvěru! S pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: