Stále nateklé koleno po artroskopii, pomalá rehabilitace, možnost výpotku

Dobrý den, 20. února jsem spadla na lyžích, podezření naporanění menisku a měla jsem natažené a natržené postran.vazy. Na operaci - sutuře - menisku jsem byla 14.5. (sešili mi jej dvěmi skobičkami v nemocnici v Hořovicích), tři týdny jsem nesměla na nohu šlápnout a od 8.6. chodím na rehabilitace, teď je to cca týden, co dám nohu do pravého úhlu. Celou dobu od úrazu do operace jsem měla nohu ve velké ortéze. Včera jsem, ale na rehabilitacích zažila celkem šok, sestra se tam na mě utrhla, že mám výpotek v koleni, koleno špatně udělané, že už mám chodit normálně a nemá být oteklé (což je tedy hezky) a že mám změnit lékaře. Jsem poměrně v šoku, samozřejmě, že věřím jemu. Ale docela mě rozhodila. Nemáte někdo podobné zkušenosti? To koleno nebolí, hýbu s ním a sem tam jen je ztuhlejší - změna počasí nebo se s ním hůře hýbe, popř když v práci dlouho sedím - jsem asistentka ředitele, takže mám sedavé zaměstnání. Celkově se lepší hodně pomalu, ale po bazénu víc. Zapomněla jsem dodat, že to koleno je trochu teplejší, než to druhé, zdravé. Ale není to obrovský rozdíl. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den!! Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvůli podezření na výpotek /může tam být a nemusí/ navštivte co nejdříve svého ortopeda, pozná jej bud pouhým vyšetřením kolene a nebo ultrazvukem. Vyšetření neoddalujte! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x