Stále se opakující nemoci

Dobrý den, asi měsíc v kuse beru antibiotika jedny za druhými. Začalo to angínou léčenou penicilínem, hned na to zánět močového měchýře a necelý týden po doléčení sem už měla faryngitidu na kterou jsem dostala duomox. Dva dny po dobrání, kdy mi bylo už relativně dobře a paní doktorka mi řekla, že zánět na hltanu začíná blednout, sem se začala dusit suchým kašlem (pořád vykašlávám nazelenalé hleny). Po prokašlaném dnu se k vykašlaným hlenům přidala i krev. V noci sem měla zase 39°C. Ani paní doktorka už si se mnou neví rady, a dnes jdu na odběry krve.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych ORL vyšetření včetně výtěrů. Léčbu antibiotiky nasadit až dle citlivosti na konkrétní bakterii. Je dobře, že půjdete na odběry. Doplnila bych ještě imunologické, alergologické vyšetření. Pravidelně užívejte probiotika + Beta glukany, po léčbě antibiotiky je nutné obnovit bakteriální slizniční floru.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x