Stále se opakující problémy

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala, zda může hormo.antikoncepce způsobovat nebo napomáhat k opakovaným kvasinkovým zánětům? Mám přítele asi 2 roky, hormonální antikoncepci beru rok a pul a od té doby mám neustále se opakující problémy se záněty. Chtěla bych zkusit antikoncepci vysadit, ale která antikoncepce než hormonální je tak spolehlivá? Kondom se příteli vůbec nezamlouvá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jiná antikoncepce je tzv. nehormonální, zadejte si do vyhledávače tento termín a máte prostor na dlouhé čtení, je jich mnho druhů. Jinak strategie léčby a boje s kvasinkovými záněty můžete načerpat mimo jiné na tomto odkazu - ,http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/diskuse-o-problemech-u-lupusu_/zanety-gynekologicke-nejen-u-lupusu____o__ , podotýkám, že je velmi dobré aplikovat vícero rad zároveň /nespokojit se pouze s jedním opatřením a čekat,co se stane/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: