Staloral 300

Dobrý večer. Před měsícem jsem zahájila iniciální léčbu léku Staloral 300. Bohužel jsem před třemi týdny odjela na dovolenou a kapky zapomněla doma. Právě jsem měla najíždět na udržovací léčbu a tak se chci zeptat zda mám začít znovu s iniciální léčbou nebo navázat na udržovací. Předem děkuji za odpověď, Lucie.

Odpověď odborníka:

Z otázky nelze přesně určit, kam jste se v léčbě až dostala. Každopádně 3 týdny je poměrně dlouho, radil bych zahájit znovu.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Paradentóza
Články: Paradentóza
Paradentóza nebo...
Články: "Těžké" a "lehké" alergeny aneb Na hmotnosti záleží
Lehké alergeny nezískaly...
Pár cigaret a bechtěrev přijde rychleji
Články: Pár cigaret a bechtěrev přijde rychleji
Pokud trpíte Bechtěrevovou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ze života klíštěte
Články: Ze života klíštěte
Klíště, které nás ohrožuje...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: