Staloral 300 a puchýřky pod jazykem

Dobry den, mam dotaz jsem alergicka na roztoce, nejdrive jsem chodila na injekce do podkozi phostal, ale mela jsem velke vedlejsi reakce, tak mi pani doktorka po 2 letech zmenila lecbu na staloral beru ho nyni 3 tyden a mam pod jazykem puchyrky, ktere jsou velmi neprijemne. Ve vedlejsich ucincich jsem puchyrky pod jazykem nenasla. Ma lekarka ma nyni mesic dovolene, tak se s ni nemohu poradit.Dekuji moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Nejsem alergolog, ale radím léčbu vysadit do té doby, pokud se neporadíte se svým ošetřujícím lékařem, který Vás zná a ví, proč danou léčbu nasadil... v příbalovém letáku píší, že se může objevit lokální kopřivka (což je tento případ) a v tom případě je na zvážení další pokračování v tomto typu léčby.
Můžete si také zavolat na konzultaci na jakékoli alergologické pracoviště nějaké fakultní nebo krajské nemocnice (např. FN U Svaté Anny v Brně, kde se tím speciálně zabývají - tel. 54318 3132)

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: