Staloral 300 nežádoucí účinky

Dobrý den, již druhý měsíc užívám léky Staloral 300 a za tuto dobu jsem přibral na váze. Chtěla bych se zeptat, zda je to normální a přibírat na váze přestanu? Cvičím pravidelně, 3x, 4x týdně a jiné léky neberu, tak je tedy nejpravděpodobnější, že přibírám po těchto lécích. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mezi vedlejší účinky alergenové imunoterapie přibývání na váze nepatří, lék ovlivňuje imunitní systém , aby toleroval alergen, který je Vám podáván. Na této léčbě mám mnoho pacientů v ambulanci a nikdo problémy s přibýváním na váze neměl.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: