Staloral vs. imunoterapie

Dobrý den, je mi 18 let a odmalička trpím na poměrně silnou alergii na pyly,prach,roztoče a lehkým astmatem. V Praze paradoxně problémy nemám, ale jakmile přijedeme na chalupu (starší dům), začne mi senná rýma hrozně. Cca 2 roky jsem bral Staloral,ale vůbec mi nepomohl. Nyní bychom chtěli vyzkoušet injekční imunoterapii, ale nevíme, jestli je vůbec šance na zlepšení, když Staloral nepomohl. Můj dotaz tedy, jestli při injekční vakcinaci je šance na imunizaci větší nebo nemá cenu to vůbec zkoušet. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud máte problémy na chalupě, je otázkou, jestli se na vašich obtížích nepodílí třeba také plísně či jiný alergen.Standardní doba trvání imunoterapie Staloralem je 3-5 let, takže je možné, že ty 2 toky byla krátká doba. Hyposenzibilizaci kožními injekcemi doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: