Stapedoplastika,nedoslychavost,deprese

Dobrý den,po operaci -stapedoplastika se stav po dvou letech zhoršil,ztrata sluchu 65%,druhe ucho po ušni mrtvice hluchota 100%.Po psychicke strance to těžko nesu-hlavně piskání v ušich,lze si zažadat o čid? děkuji

Odpověď odborníka:

Krásný den- zažádat si o posouzení zdravotního stavu určitě můžete. Rozhoduje Vaše konstatování, že se necítíte schopna vykonávat dosavadní práci. Posudkoví lékaři se zabývají individuálně stavem každého pacienta, jejich závěr se týká stupně poklesu pracovního potenciálu. Invalidní důchody se již nedělí na "plné " a "částečné", rozlišuje se několik stupňů invalidity.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: