Staphylococcus aureus

Dobrý den, právě mi bylo zjištěno zlaťáka v krku,dostala jsem atb klacid 500g. Cca 2 měsíce můj partner po pohlavním styku a oralním,má pálení a svědění penisu. Šel s tím URL,ale já se stále potýkám s výtokama. Přeléčím Clotrimazolem a po pohlavním styku to mám zpět za několik dní. Beru už druhé balení Candivac,kdy se to trošku uklidní,ale po styku jsem stále v jednom kolem a dalších přeléčení. Už několikrát padlo slovo ,,věrnost,, z obou stran,což oba potvrzujem 100%,tak se teda ptám? Má zlaťák v krku vliv při orálním styku na partnera a zároveň i pak na mě že se dostane do poševní flory a proto stále se opakující výtok? Mám nárok u gynekologa na vyšetření s podezřením na Staphylo. aniž bych musela za testy platit. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Nemá nyní cenu dělat kultivaci z pochvy pokud máte nasazená antibiotika , přenos při orálním styku je možný,bylo by potřeba po ukončení antibiotik zkontrolovat u vás i partnera,zda je léčbou stafylokok zcela odstraněn.Nevím co je url asi myslíte urologii, ale bylo by vhodnější vyšetření na kožním oddělení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: