Starch z nemoci

Dobrý den ,prosím poradtemi jsem už 15 let po skalpaci hlavy a mám pořád když je zima nebo prší špatnou psychiku mám špatné sny ,když my v rodině někdo umře tak se mi oněm zdá ajá se pak bojím ,mám starach také když mám jít na nějaké vyšetření a čekám na výsledky tak se bojím že je to hnet špatná nemoc,přad 3 měsíci my doktorka dala léky na štítnou žlázu mám hypo funkci šž i syn se stím léčí ,beru letrox 50,a ještě tritico ,neurol jen někdy,čekám ještě až půjdu na endokrinologii a bojím se mám na krku uzlíky doktorka otom vý ,ajá se bojím že sou špatný ,vždy si přečtu něco na internetu a pak se prohlížím a musím nato pořád myslet nemohu spát bojím se že se mi bude zdát o mrtvích příbuzných já jim ve snu vidím do obličeje a taky mě někdy drží teta za ruku ajá si pak jdu číst do snáře .nechci a nemyslím nani přes den ale stejně semi oni zdá ,Bojím se pořád o sebe mám 2 děti a potřebuji fungovat na 100%.potřebovala bych si sněkým promluvit ale psychologové jsou drahý ajá nemám moc peněz a nevím jestli tady v LIBERCI JE TO ZDYRMA AJESTLI MUSÍM MÝT DOPORUČENÍ OD LÉKAŘKY.PROSÍM PORADTE DĚKUJI ZA RADU .MŮŽOU LÉKY CO BERU MÝT VLIV NA SNY??dĚKUJI ZA VÁŠ ČAS M.D.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko. Lidé se často bojí rakoviny a leknou se všeho, co by ji mohlo být nápadné. To, že se Vám často zdá o mrtvých příbuzných nemusí nic znamenat. Sny obvykle ukazují to, čeho se nejvíce bojíme. Štítná žláza je důležitý orgán, ale také umí udělat paseku v podobě psychických potíží. Pak je nutno pravidelně chodit na kontroly její činnosti. Váš strach o děti je přirozenou obranou Vaší psychiky. Návštěva u psychologa může být bezplatná, pokud najdete psycholgoa, který má výcvik a potom jde léčba na pojišťovnu a nemusíte platit nic. Tuto variantu bych volila, protože úspěchy pomocí psychoterapeuta mají velmi dobré výsledky. Někteří psychologové potřebují doporučení, ale někteří Vás mohou vzít i bez tohoto doporučení, pouze nevím čekací lhůty. Myslím, že byste tam měla zavolat a domluvit termín. Děkuji za Váš dotaza a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Fibroskopie
Články: Fibroskopie
Je vyšetřovací metoda...
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x