Stáří

Dobrý den, pane doktore. Ráda bych se Vás zeptala, jak je přesný ultrazvuk v určování stáří embrya. Když jsem otěhotněla ( po hormonální léčbě - clostylbegyt, pregnyl), tak jsem byla u paní doktorky na ultrazvuku a paní doktorka mi řekla, že velikost odpovídá 6+1 přesně ( což odpovídalo ovulaci), o dva týdny měřila a místo aby naměřila 8+1 ( srdce je), že je to o pět dnů mladší, než by mělo být. O mladší těh. nemůže jít. Je možné, aby byl utz tak nepřesný? Nebo jde o problém? Za dva týdny jdu opět na utz, ale nevydržím, tak dlouho čekat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Karoli! Ano, určit přesně stáří plodu bývá problematické a UZV se může zmýlit. Nejpřesnější bývá ze zkušenosti měření ve 12.tt

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Se zahozením poslední cigarety se dýchání začne zlepšovat téměř okamžitě
Klíště může přinést i smrt
Články: Klíště může přinést i smrt
Klíšťata mohou přenášet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Články: Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Většina párů plánujících...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: