Stav imunity

Mám na vás úplně poslední otázku a taky bych vám chtěla poděkovat za všechny odpovědi a rady, které jste mi poskytli. Přeju vám všem hlavně hodně zdraví a osobních uspěchů :) Když opakovaně hubnu a tloustnu může to mít dopad na stav imunity? Může tím být imunita snížená nebo zcela v pořádku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Eliško! Záleží na tom jak "drastické" byly vaše váhové úbytky a přírůstky. Pokud byste se propadla do výrazné podváhy, vaší obranyschopnost by to samozřejmě do určité míry ovlivnilo. Zajímalo by mne z jakého důvodu o poruše imunity uvažujete. Trpíte opakovanými infekcemi? Pokud vás trápí otázka zda případná porucha ve vašem imunitním systému nemohla ovlivnit výsledek testu na hiv, odpovídám, že je to velmi nepravděpodobné, porucha imunity by se určitě během vašeho života už projevila. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: