Stav po artroskopii kolene

  • Dotaz od: Květoslava
  • Publikováno: 13.11.2014
  • uLékaře.cz

Dobrý den, v říjnu 2014 jsem podstoupila již druhou artroskopii kolene (první byla v květnu = 4 měsíce na nemocenské - měla jsem stále otoky a bolesti). Nyní mám měsíc po druhé ASK, koleno vypadá klidné, při převazu mi vytáhli výpotek, od té doby ne. Chtěla bych vědět, jak dlouho chodit s berlemi - vážím 95 kg, dále jestli je vhodná nějaká rehabilitace, případně za jak dlouho mohu chodit do bazénu plavat a jestli to je vhodné. Mohu už nyní dělat menší vycházky bez berlí? Děkuji a přeji pěkný den. Květa K.

Odpověď odborníka:

Prosím pěkně , tyto dotazy musíte řešit se svým operaterem takto svůj problém nevyřešíte!!!

MUDr. Josef Mráček
MUDr. Josef Mráček

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Orthopedia s.r.o

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: