Stav po interrupci a nehoda skondomem

Jsem mesic po interupci a pred tydnem se nam s pritelem stala nehoda s kondomem..muzu na opakovanou interupci v pripade otehotneni? Je mi 32 let a mam uz 2 deti..dekuji

Odpověď odborníka:

Obecně můžete, konkrétně Vám to může sdělit pouze gynekolog, který Vás vyšetří.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x