Stav po myringoplastice

Dnes jsem 10. den po myringoplastice, v úterý jsem byl na vyndání tamponády. Je normální, že mám momentálně horší sluch, než před operací? Podařilo se mi zjistit, že audio se běžně dělá 4.-6. týden po operaci, je tedy pravděpodobné, že se sluch zlepší do té doby? Děkuji mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Pane Karel,

ano, bývá to tak.Bubínek ještě není zcela zhojen,ale do oněch čtyř až šesti týdnů by měl být jasný efekt operace,tedy celistvý bubínek a sluch zlepšen alespoň na předchozí úroveň.

Mějte se hezky.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: