Stav po vysazení ha

Dobrý den, HA jsem brala 3 a půl roku, první 3 roky Chloe poté jsem přešla na Bonadeu kvůli zdravotnímu stavu. V roce 2011 jsem podstoupila operaci štítné žlázy a krčních uzlin a následnou léčbu radiojódem. Celou dobu jsem HA užívala, nyní jsem neúmyslně na konci dubna vysadila, menstruační cyklus byl 42 dní. Teď se mi zvětšují prsa, nikde jsem podobnou zkušenost nenašla, proto mě zajímá zda to může být důsledkem nemoci, nebo mám hledat příčinu jinde?

Odpověď odborníka:

Zvětšování prsou nemusí být nutně příznakem nemoci, bylo by vhodné vyšetření ultrazvukem,aby jste měla klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: